Hürriyet Yazar

2 Mart 2013 Cumartesi

Gurmelendik Şenlendik

Havanın aydınlık ve güneşli olmasını insanın içini de ferahlatıyor.Kapalı havalarda asla ve asla evden çıkasım gelmez,içim boğulur öyle havalarda.Son 1 haftadır sisli,puslu,yağmurlu olan kötü hava olayları bugün kendini aydınlık,ışıl ışıl birgüne bırakmıştı nihayet.Tüm hafta evde köz köz oturunca insan güneş görünce erkenden kalkıp dışarda aktivite yapası geliyor.Bugünde öyle oldu.Havayla aramdaki enerjinin yüksek olması lazım ki moduma girebileyim.Balkonda güneşle sarmaş dolaş olup güzel bir güne başlangıç yaptım.Ardından arkadaşlarla birşeyler atıştırıp laflamak üzere belirlediğimiz mekana doğru yola çıktım.Tabiki bu güzel havanın tadı Gurmenin güzel yemeklerini tatmakla geçerdi.Birkaç gündür sosyal ağdan yeni çıkarmış olduğu menüsünü takipteydim ve tatmak için sabırsızlanıyordum.Masada herkes yerini aldı siparişler verildi.Tercihimi "Beş-Amel Defterli Mantarlı Tavuk'dan yana kullandım.Lezzetinin ve sunumunun mükemmelliği takibide tartışılmaz güzellikteydi.Yeni menülerinde o kadar güzel lezzetler var ki açıkcası hangisini seçsem?ne yesem?hepsinden yesem nolur? acaba diye düşünmedim değil. :) Yemek bitti ardından laflarken birşeyler atıştırmak,içmek istiyor insan tabi.Bizde yine seçimimizi "çerez çikolataları" şeklinde ismi geçen top çikolatalardan yana kullandık.Yuvarlak top mozaik tadı vardı ve herşey olduğu gibi onlarda mükemmeldi.Bunlar tamamen kişisel görüşlerimdir ve tamamen kendim çok memnun kaldığım için yazmak istedim.Hala keşfedemeyenler varsa ya da "Gurmenü2" için hala gitmeyenler varsa bence biran önce bu lezzet durağını ve içindeki güzel lezzetleri tatmalı.Unutmadan ufak bir bilgilendirme yapmak isterim,yarın(Pazar) son mantı günü.Bundan böyle Gurme'nin o eşsiz lezzetli ev mantısı Cumartesi günleri bizlerle olcakmış.E bize de gidip yemek düşer.:) Sevgiyle kalın...

                                         
                              





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder